CA Unified Infrastructure Monitoring

CA Unified Infrastructure Monitoring on helppokäyttöinen tietojärjestelmien valvontasovellus, jolla voidaan kattavasti valvoa tietojärjestelmien ja sen komponenttien suorituskykyä ja toimintaa. CA Unified Infrastructure Monitoring:n avulla pystytään valvomaan niin perinteiset tietojärjestelmät kuin pilvessä tuotettavat palvelut.

CA Unified Infrastructure Monitoring soveltuu PK kokoisista ympäristöistä aina isoihin useiden toimipaikkojen ja tuhansien valvottavien kohteiden valvontaan. CA Unified Infrastructure Monitoring:lla voi tuottaa kaiken nykyaikaisen IT osaston kaipaaman raportoinnin lähtien teknisisistä suorituskyvyn ja kapasiteetin raportoinnista aina palvelutasojen raportointiin.

Kattava työkalu kaikkeen IT-infran valvontaan.

CA Unified Infrastructure Monitoring:n yhtenäinen arkkitehtuuri mahdollistaa koko IT-infrastruktuurin valvonan: fyysiset ja virtuaaliset palvelimet, verkkolaitteet, sovellukset, tietokannat, yksityiset ja julkiset pilvipalvelut sekä päästä päähän mittaukset. Järjestelmään kuuluu itse valvonnan lisäksi erittäin monipuoliset hälytysten ja suorituskyvyn hallinta sekä palvelutasojen laskenta ja raportointi, kaikki tämä mahdollistaa käytännössä kaiken valvonnan keskittämisen yhdelle alustalle.

Nopea käyttöönotto

CA Unified Infrastructure Monitoring:ssa on tehty paljon työtä valvontajärjestelmän käyttöönoton helpottamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että keskisuuren, 60+ palvelinta, ympäristön valvonnan käynnistäminen on vain muutamien päivien työ jonka jälkeen käytössä on täydellinen valvontajärjestelmä hälytysten hallintalla, raportoinnilla ja valmiilla näkymillä.

Valvontajärjestelmä voidaan toteuttaa normaalisti asiakasympäristöön tai niin haluttaessa toimittaa kokonaan palveluna.

CA Unified Infrastructure Monitoring Snap

CA Unified Infrastructure Monitoring Snap on monipuolinen ja helppokäyttöinen valvontaratkaisu, joka tarjoaa ILMAISEN valvonnan 30:lle kohteelle/laitteelle. CA Unified Infrastructure Monitoring Snap sisältää kaikki tarpeelliset välineet pienen ympäristön valvontaan.

CA Unified Infrastructure Monitoring Snap on päivitettävissä maksulliseen CA Unified Infrastructure Monitoring  -ratkaisuun kun valvottavien kohteiden/laitteiden määrä ylittää 30.

Bemecon tarjoaa konsultointia CA Unified Infrastructure Monitoring Snap:n käyttönottoon sekä koulutusta.

Lue lisää ja lataa CA Unified Infrastructure Monitoring Snap